Kirjoitettu

Kesän suuria julkistuksia

Tietokoneen ostoa tai päivitystä ajatteleville kesä tuo mukanaan vaikka mitä herkkuja. AMDltä on luvassa Polaris-arkkitehtuurin julkaisu huhujen mukaan jo ennen Computexiä tämän kuun lopussa, ja NVIDIA julkaisi jo ennakkoarvosteluversiot uusista Pascal-arkkitehtuuriin perustuvista GeForce GTX 1080 ja 1070-näytönohjaimista.
 
Raudan lisäksi myös softapuolella kuhisee, kun Vulkan API tuo massiiviset hyödyt pelaamiseen. Ohessa NVIDIAn julkaisutilaisuudessa kuvattu video, jossa uutta DOOMia pelataan Ultra-asetuksilla paikoin jopa huimalla 200 FPS:n ruudunpäivitysnopeudella.
 
NVIDIAn Pascal-korttien myötä tulee myös muita uutuussovelluksia, kuten Ansel, joka mahdollistaa jopa 3D VR-kuvankaappausten oton pelin sisällä, ja Instagram-tyylisten suodattimien käytön. Uutta on myös NVIDIAn VR Worksiin tuleva VR Audio, joka mahdollistaa äänen kaiuttamisen todenmukaisesti ympärillä olevista materiaaleista, joka voi mahdollistaa paikantamisen pelkän äänen voimalla. Voit katsoa Linus Tech Tipsin videon aiheesta täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *