Toimitus- & palautusehdot

Tilaus

Tilauksen voi tehdä joko yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai käyttäen sivuilta löytyvää ostoskoria.

Tilauksen maksupalvelun toteuttaa Checkout. Voit tarkistaa maksuehdot tästä linkistä.

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja oikeustoimikelpoinen. Alaikäisen tai edunvalvonnan alaisen tilaajan tulee pyydettäessä osoittaa holhoojan allekirjoittama valtakirja tilauksen tekemiseen.

Toimitusaika

Huomaathan, että tuotteiden erikoistuneisuuden takia en pidä suurta varastoa. Tästä syystä tuotteiden toimitusaika on n. 1-4 viikossa, yleensä kuitenkin n. 2 viikon sisään. Pyrin pitämään sinut ajantasalla mikäli muutoksia tapahtuu toimitusaikatauluun. Mikäli olet tehnyt tilauksen ja haluat tiedustella sen tilaa, ota meihin yhteyttä. Ilmoita yhteydenotossa nimesi ja tilauksesi numero, niin pystyn palvelemaan sinua nopeammin.

Toimitus
Toimitus tapahtuu Postin kautta valitsemallasi tavalla. Valittavissa ovat Economy (toimitus lähimpään postin toimipisteeseen, 1-3 työpäivää), Express Flex(toimitus sovitaan asiakkaan kanssa, 1-2 työpäivää), Express Business Day(toimitus kotiosoitteeseen seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä) ja SmartPOST-paketti (toimitus lähimpään pakettiautomaattiin).

Lisäksi voit halutessasi noutaa paketin suoraan toimipisteeltä. Tällöin maksu tapahtuu tavalliseen tapaan verkkokaupassa, jonka jälkeen otan yhteyttä sopiaksemme sopivan aikataulun tilauksen valmistuessa.

Palautus

Muokattavat tietokoneet ja konepaketit, jotka kootaan käsin, ovat mittatilaustuotteita, joilla ei ole palautusoikeutta. Mikäli palautus kuitenkin hyväksytään jonkin pakottavan syyn takia, peritään tuotteista kohtuullinen korvaus jo tehdystä työstä ( (mm. Työajan käyttö, osat tai muut tarpeet, joita ei voida hyödyntää muuhun tarkoitukseen).

Palautusoikeutta ei myöskään myönnetä tuotteille, joita ei voida hygieniasyistä myydä eteenpäin (esim. korvakuulokkeet).

Muilla verkkokaupassa olevilla tuotteilla on 14 päivän peruutus- ja vaihto-oikeus ollessaan avaamattomia ja myyntikuntoisia. Peruutusoikeus alkaa siitä hetkestä, kun tuote on saapunut asiakkaalle. 14 päivän peruutusoikeus ei koske yrityksille myytäviä tuotteita.

Takuuehdot ja takuupalautus

Tuotteilla on kahden vuoden takuu, poislukien tuotteet, joiden kohdalla on toisin mainittu (esim. esittelykoneet, käytetyt tuotteet, käsintehdyt vesijäähdytysratkaisut). Takuuaika alkaa siitä hetkestä, kun tuote on saapunut asiakkaalle.

Asiakkaan tekemät muutokset tuotteeseen purkaa takuun tehdystä työstä. Lisäksi muutokset saattavat poistaa myös tuotteen takuun, mikäli tuotetta on muokattu niin, että sen toiminta on muuttunut (esim. prosessorin kellotaajuuden muuttaminen).

Takuu ei korvaa kulumisesta, ohjelmistovirheestä tai asiakkaan asennusvirheestä koituvia kuluja.
KR Ware ei korvaa takuunalaisen vian aiheuttamia välillisiä vahinkoja.

Takuutapauksessa ota yhteyttä, tuotteen lähettäminen takuukäsiteltäväksi on asiakkaalle maksutonta. Mikäli kuitenkin tuote on toimintakuntoinen ja takuupalautus on perätön, veloitetaan asiakkaalta 10 euron käsittelymaksu sekä postitusten aiheuttamat kulut.

Kaikissa kuluttajan ja verkkokaupan välisissä sopimuksissa noudatetaan lisäksi kuluttajansuojalakia.
Yritysten välisessä kaupassa noudatetaan lakia sopimattomasta menettelystä elinkeinotoiminnassa(SopMenL).